Politica de livrare

Livrarea produselor se face prin intermediul unei firme de curierat rapid.

  1. Costul de transport este de obicei suportat de către client și variază în funcție de greutatea și dimensiunea pachetului, precum și de locația de livrare.
  2. Timpul de livrare poate varia în funcție de locație și de disponibilitatea produsului, dar de obicei durează între 1-3 zile lucrătoare în România.
  3. Clientul trebuie să verifice starea pachetului și conținutul acestuia imediat după momentul livrării. Iar în cazul în care există probleme sau deteriorări, acestea trebuie raportate imediat firmei de curierat și casutapisicii.ro, în funcție de caz.
  4. În cazul în care produsul livrat nu corespunde cu descrierea de pe site, clientul are dreptul să îl returneze în termen de 14 zile lucrătoare, iar costul transportului revine în responsabilitatea clientului.

Acestea sunt informațiile de bază referitoare la politica de livrare a site-ului casutapisicii.ro. Este posibil să existe și alte detalii specifice care să depindă de produsele achiziționate sau de situații speciale, așa că este întotdeauna bine să verifici și termenii și condițiile specifice din descrierea produselor, dacă acestea există.