Politica de garanție

La casutapisicii.ro, ne străduim să oferim produse de înaltă calitate și să vă asigurăm satisfacția cu fiecare achiziție. În acest sens, oferim o perioadă de garanție pentru toate produsele noastre, care acoperă defectele de fabricație și alte probleme care pot apărea în mod normal în timpul utilizării normale a produsului.

 

  • Perioada de Garanție

Perioada de garanție pentru produsele noastre este de 12 luni de la data achiziției. Aceasta acoperă orice defect de fabricație sau probleme care apar în timpul utilizării normale a produsului.

 

  • Limitările Garanției

Garanția noastră nu acoperă defecțiunile cauzate de utilizarea inadecvată a produsului sau de repararea neautorizată a acestuia. De asemenea, garanția noastră nu acoperă uzura normală a produsului sau deteriorarea cauzată de accidente sau neglijență.

 

  • Înlocuirea sau Repararea Produselor

În cazul în care un produs cumpărat de la casutapisicii.ro se dovedește a fi defect sau să aibă probleme în timpul perioadei de garanție, vă rugăm să ne contactați imediat pentru a lua măsurile necesare.

În general, vom încerca să reparăm produsul în primul rând, dar, în cazul în care nu este posibil, vom înlocui produsul cu unul nou identic sau cu unul similar, la alegerea noastră. Vom suporta toate costurile necesare pentru repararea sau înlocuirea produsului, inclusiv costurile de transport.

 

  • Cum să faceți o cerere de garanție

Pentru a face o cerere de garanție, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact disponibil pe site-ul nostru sau prin e-mail la adresa de e-mail de contact. Va trebui să furnizați informații despre produs, precum și o descriere detaliată a problemei întâmpinate.

În general, vom încerca să răspundem la cererile de garanție în termen de 2 zile lucrătoare și să găsim o soluție satisfăcătoare în cel mai scurt timp posibil.

 

  • Concluzie

La casutapisicii.ro, suntem mândri să oferim produse de înaltă calitate și servicii excelente pentru clienți. Sperăm că această politică de garanție vă oferă încredere în achizițiile pe care le faceți de la noi și suntem disponibili pentru orice întrebare sau problemă pe care o puteți avea.