Plata produse

Pentru a realiza plata pentru produsele comandate de pe Casutapisicii.ro, există mai multe opțiuni disponibile, iar acestea pot varia în funcție de preferințele și conveniența fiecărui client.

    1. Una dintre cele mai populare opțiuni este plata cu cardul de credit sau debit, care este convenabilă și sigură. Pentru aceasta, clientul trebuie să introducă informațiile cardului în momentul plasării comenzii, în procesatorul de plată în siguranță, iar plata va fi procesată imediat după confirmarea comenzii, fără ca site-ul casutapisicii.ro să aibă acces direct la datele personale ale cardului dumneavoastră.
    2. Altă opțiune este plata prin intermediul ordinelor de plată direct în contul firmei aferente brandului casutapisicii.ro și anume firma INO WALDO S.R.L. . Pentru aceasta, clientul trebuie să aibă un cont la banca din care dorește să plătească, de unde să realizeze plata sau să se deplaseze la sucursala băncii dorite și să aleagă opțiunea de plată prin Ordin de Plata în momentul plasării comenzii. Țineți cont că în cazul comenzilor achitate prin ordin de plată veți fi contactat telefonic pentru confirmarea acesteia, iar procesarea acesteia și  livrarea va fi facută abea după ce plata se afla în contul firmei INO WALDO S.R.L. .  De aici pot apărea timpi mai mari de livrare în funcție de programul de funcționare a băncilor. Plata prin transfer bancar este o altă opțiune disponibilă, care poate fi utilizată de clienții care doresc să efectueze o plată direct în contul magazinului. Pentru aceasta, clientul va primi informații despre contul bancar al magazinului și va trebui să efectueze plata prin intermediul unui transfer bancar. Totodată în cazul acestei opțiuni trebuie menționat în acel ordin de plată sau transfer: numărul comenzii, numele și prenumele ( utilizat pentru comandă), numărul de telefon ( utilizat pentru comandă).
    3. Plata ramburs la livrare este o altă opțiune, care presupune ca plata să fie realizată în momentul primirii produsului comandat, direct către curierul care livrează comanda. Această opțiune poate aduce costuri suplimentare pe care le puteți vizualiza în momentul în care alegeți opțiunea de plată. De asemenea plata ramburs la livrare poate să nu fie disponibilă atât în anumite perioade cât și la anumite comenzi, ca atare aceasta poate să apara ca și RAMBURS LA LIVRARE- INDISPONIBIL sau să nu apară deloc ca și opțiune de plată.
  1.  

Este important să verificați informațiile despre opțiunile de plată disponibile pe Casutapisicii.ro înainte de a plasa comanda, pentru a putea alege opțiunea care vi se potrivește cel mai bine.