Politica de retur

1. Termeni și condiții pentru returnarea produselor:

    a. Produsul poate fi returnat în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestuia, fără a fi nevoie de a furniza un motiv.
    b. Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, cu toate accesoriile și materialele intacte.

2. Procesul de returnare:

    a. Pentru a solicita un retur, clientul trebuie să completeze formularul de retur de mai jos, oferind detaliile privind numărul comenzii, numele folosit la comandă, numărul de telefon folosit la comandă, email-ul folosit pentru a comanda și produsul/produsele pe care doresc să îl/le returneze.
    b. După primirea cererii, vom oferi clienților noștri instrucțiuni detaliate privind modul de returnare a produsului în termen de maxim 2 zile lucrătoare.
    c. Costul transportului pentru returnarea produsului este suportat de către client, cu excepția cazului în care produsul este defect sau greșit livrat.
    d. Rambursarea se va face prin cont bancar și se va realiza în termen de maxim 14 zile de la primirea produsului returnat.

3. Excepții și restricții:

     a. Nu se acceptă returnarea produselor personalizate sau produselor ce prezintă semne de uzură, deteriorare sau murdărie.
     b. Nu se acceptă returnarea produselor ( de pe site-ul Căsuța Pisicii ) achiziționate de la terți. Returnarea produselor este posibilă doar dacă au fost achiziționate în mod direct de pe site-ul casutapisicii.ro, de către persoana care le-a achiziționat.
     c. În cazul în care produsul este defect sau greșit livrat, costul transportului pentru returnarea produsului va fi suportat de către noi.

Acestea fiind spuse, suntem dedicați satisfacerii clienților noștri și vom face tot posibilul pentru a ne asigura că orice retur este procesat într-un mod eficient și rapid.

Dacă doriți să returnați unul sau mai multe produse, utilizați formularul următor.

Motivul pentru returnare