Politica de vânzare online

 1. Politica de vânzare online pentru site-ul casutapisicii.ro:

  1. Comandă și Plată:

     a. Toate comenzile plasate pe site-ul casutapisicii.ro sunt considerate angajamente ferme de cumpărare.

     b. Plata se poate efectua online, prin intermediul platformelor de plată securizate disponibile pe site.

     c. Prețurile produselor sunt afișate în lei.

     d. Costurile de livrare vor fi specificate în momentul finalizării comenzii și vor fi suportate de către client.

  2. Disponibilitatea Produselor:

     a. Produsele afișate pe site-ul casutapisicii.ro sunt în general disponibile în stoc, cu excepția cazurilor în care se specifică altfel.

     b. În situația în care un produs comandat nu este disponibil, clienții vor fi notificați în cel mai scurt timp posibil și li se vor oferi alternative sau posibilitatea de a anula comanda.

  3. Livrarea:

     a. Livrarea produselor se va face în termenul menționat în momentul finalizării comenzii, cu excepția cazurilor în care intervin situații neprevăzute.

     b. Costurile și opțiunile de livrare vor fi afișate în timpul procesului de comandă și vor fi selectate de către client.

     c. casutapisicii.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura livrarea în termen, dar nu își asumă răspunderea pentru întârzieri imprevizibile cauzate de curier sau alte situații neprevăzute.

  4. Politica de Returnare și Rambursare:

     a. Casutapisicii.ro acceptă returnarea produselor în conformitate cu legislația în vigoare privind drepturile consumatorului, pentru mai multe detalii consultați pagina Politica de retur.

     b. Pentru a returna un produs, clienții trebuie să contacteze serviciul de relații cu clienții în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii prin intermediul formularului de retur.

     c. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și să fie însoțit de ambalajul original și de toate accesoriile și documentele aferente.

     d. Costurile de returnare a produselor vor fi suportate de către client, cu excepția cazurilor în care produsul livrat este defect sau a fost expediat greșit de către casutapisicii.ro.

     

  Dragi vizitatori ai site-ului Casuța Pisicii,

  Ne bucurăm să vă avem alături în căutarea celor mai bune produse pentru pisicuțele voastre iubite. Dorim să vă informăm cu privire la prețurile afișate pe site-ul nostru.

  Întrucât firma noastră, Ino Waldo S.R.L., este o firmă neplătitoare de TVA conform legislației în vigoare, vă aducem la cunoștință că prețurile afișate nu includ TVA-ul (Taxa pe Valoarea Adăugată).

  Aceasta înseamnă că suma finală pe care o veți plăti pentru produsele noastre va fi prețul afișat, fără a adăuga TVA-ul. În acest fel, dorim să vă oferim transparență și să evităm eventualele confuzii sau neînțelegeri cu privire la costurile implicate.

  Vă asigurăm că produsele și serviciile noastre sunt de cea mai înaltă calitate, iar faptul că suntem o firmă neplătitoare de TVA nu afectează în niciun fel standardele noastre de calitate sau profesionalismul cu care ne desfășurăm activitatea.

  Dacă aveți întrebări suplimentare sau doriți mai multe informații despre acest aspect, vă încurajăm să ne contactați.

  Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru alegerea de a vă îngriji pisicuțele cu produsele noastre. Suntem onorați să facem parte din viața voastră și să vă oferim cele mai bune soluții pentru nevoile pisicilor voastre.

  Cu drag,

  Echipa Casuța Pisicii